Radno vreme: od 9:00 do 23:00

O KOMPANIJI

Sportske kladionice “Taš” postoje već više od 20 godina na kladioničarskom nebu Srbije i jedni smo od rodonačelnika organizovanja sportskog kladjenja na našim prostorima.Prisutni smo kako u Beogradu ,tako i u mnogim većim ili manjim sredinama širom Srbije.Za tih više od dve decenije postojanja,stekli smo izuzetno poverenje i lojalnost naših korisnika.

Poverenje smo gradili i izgradili ,stavljajući igrače – korisnike i njihove potrebe u prvi plan!

Konstantno smo u samom vrhu celokupne domaće ponude po visini kvota,brzini isplate dobitaka,širini ponude sportskih dogadjaja i raznovrsnosti igara na koje se naši sadašnji i budući igraći mogu kladiti.Takodje slobodno možemo reći, da prednjačimo u davanju boniteta i stimulacija u raznim vidovima i oblicima.U mnogim aspektima postavljamo nove standarde u sportskom kladnjenju!

Maksimalnu pažnju naša Kompanija posvećuje udobnosti naših korisnika, u želji da se što prijatnije osećaju dok borave u našim lokalima.To se ogleda kroz ljubaznost i stručnost našeg osoblja,kvalitet opreme i enterijera, uz mogućnost da prate uživo najzanimljivije sportske dogadjaje uz tople i hladne napitke,besplatne biltene i slično.Trudimo se da kroz interakciju i medjusobnu komunikaciju sa našim korisnicima stalno unapredjujemo naš odnos u obostranom interesu.

Za sve ljubitelje igara na automatima, naša Kompanija u svojim objektima ima u ponudi aparate najnovije generacije ,a takodje i elektronske rulete.Za te korisnike dajemo pogodnosti u vidu dnevnih i mesečnih nagrada.

Kao društveno odgovorna Kompanija ,cilj nam je da igre na sreću koje priredjujemo, budu prvenstveno vid zabave i da širimo svest o tome. Zato ,ali samo ako ste punoletni , ako volite i shvatate sportsko kladjenje kao zabavu ,posetite nas.Mi ćemo opravdati Vaše poverenje!!!