Štampa

Fudbal

pravila kladjenja fudbal •U slučaju prekida FUDBALSKOG meča u prvom poluvremenu i ne nastavljanja utakmice do kraja tekućek kola (petak-ponedeljak, utorak-četvrtak) postignuti rezultat je nevažeći za sve vrste igara i računaće se kvota 1 (jedan).
•U slučaju prekida FUDBALSKOG meča po završetku prvog poluvremena, a pre početka drugog poluvremena ( na poluvremenu) i ne nastavljanju utakmice do kraja tekućeg kola, postignuti rezultat je važeći za sve vrste igara koje se odnose na prvo poluvreme : I poluvreme (1pp,Xpp,2pp),Ukupno golova I poluvreme (0 gol pp, 1gol pp, 1+PP,2+PP,2-3PP,3+PP, I0-1,I2,I4+,I1-2),GG1, Tim1 golovi prvo poluvreme (GH1+pp,GH2+pp) , Tim2 golovi prvo poluvreme (GA1+pp,GA2+pp), za ostale igre računa se kvota 1(jedan).
•U slučaju prekida FUDBALSKOG meča posle početka drugog poluvremena i ne nastavjanja utakmice do kraja tekućeg kola , postignuti rezultat je važeći za sve vrste igara.

Klađenje na poluvremenu fudbalskih mečeva :
U slučaju prekida meča za sve igre klađenje je nevažeće kvota 1 (jedan).

U slučaju odlaganja,prekida i odigravanja novog meča
U slučaju odlaganja,prekida meča i odigravanje novog, zaključno sa poslednjim danom kola, postignuti rezultat je važeći za sve vrste igara. U slučaju da se odloženi meč ne odigra zaključno sa poslednjim danom kola, za sve vrste igara za dati meč računa se kvota 1(jedan). 
  
 

Beograd,06.02.2014.
“IIXO” d.o.o.
D I R E K T O R
Goran Boričić
Sos kanal fudbal uzivo   sportske net